You are here

Map shown in Basic setup

6 posts / 0 new
Last post
AC2OG
AC2OG's picture
Map shown in Basic setup

 The map on Basic setup is shown with very low definition and sometimes with only a dot on a gray picture.
Is there a way to set for a better definition?

 

nc8q
nc8q's picture
Basic setup is shown with very low definition and sometimes with

Basic setup is shown with very low definition and sometimes with only a dot

I tried this longitude and latitude: 40.74117, -73.929538, and got this map image.
What longitude and latitude did you use?

Chuck

 

Image Attachments: 
AC2OG
AC2OG's picture
low definition map on basic setup

Hello Chuck,
thanks for the reply. I am living in northern Italy, near Venice (45.8864 N - 12.3066 E). I have 18 nodes on most of them the maps aren't shown at all. On a few of them, the definition is good initially and degraded after a zoom. Till 6 months ago all was pretty good.
Attached are screenshots for your reference. 
 

File Attachment: 
nc8q
nc8q's picture
Italy, near Venice (45.8864 N - 12.3066 E)

I entered your latutude/longitude on my node and clicked 'Show Map'
This is what I get:

Second image is as the first item (45.886442 12.306624) as in your .docx attachment.
 

Image Attachments: 
AC2OG
AC2OG's picture
low definition map on basic setup

Ok Chuck. The map is shown correctly in your Router. In mine not. Where are the maps sourced from by the Router?

nc8q
nc8q's picture
Where are the maps sourced from by the Router?

In 'Advanced Config'.

 

Image Attachments: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer